SPARTE >FOREN UK/US> INTRODUCE YOURSELF > Hi Everyone, Jimmy B here
Zurück zu den Themen ANTWORT

Hi Everyone, Jimmy B here

Jimmy B


250 Nachrichten
Eingestellt von 07/12/08 an 20:46:55
0
0
QUOTE
UK
  • DJ Console 4-Mx
  • DJ Console Rmx
  • Deejay Trim 4&6
  • VirtualDJ®
  • MixVibes Cross®
On your toolbar, near your clock, bottom right, you should have a Small icon that looks like a record with the letters DJ on it. Click on that when your RMX is connect and it should open up the RMX control Panel.

BTW Don't give up mate, we'll get there, one step at a time. Wink

 


  • MixVibes Forum Moderator and Beta Tester

Philthy


12 Nachrichten
Eingestellt von 07/12/08 an 20:51:49
0
0
QUOTE
USA
lol ok, found it!  Did everything you said, when I clicked on 'ok' at the last step, an 'error in the asio sound driver' message came up :(   ?

Jimmy B


250 Nachrichten
Eingestellt von 07/12/08 an 20:58:26
0
0
QUOTE
UK
  • DJ Console 4-Mx
  • DJ Console Rmx
  • Deejay Trim 4&6
  • VirtualDJ®
  • MixVibes Cross®
error in the asio sound driver- Right we are getting somewhere, VirtualDJ will chuck that message up when the sound setup is not quite right. I bet the RMX has gone back to WMD mode. Do the steps again, but before you hit ok in the Sound setup page, minimize Virtual and see if the Aiso dot is still clear and the WDM is black on the RMX control panel (and whatever you do don't close the panel)


  • MixVibes Forum Moderator and Beta Tester

Philthy


12 Nachrichten
Eingestellt von 07/13/08 an 01:15:01
0
0
QUOTE
USA
ok, got all that sorted and you were right, but now my rmx won't play the tracks that it loads!  lol  I can use the arrow keys to select tracks, and the load deck keys to load them up, but when I hit play they don't go.  Ugh.

Jimmy B


250 Nachrichten
Eingestellt von 07/13/08 an 11:28:48
0
0
QUOTE
UK
  • DJ Console 4-Mx
  • DJ Console Rmx
  • Deejay Trim 4&6
  • VirtualDJ®
  • MixVibes Cross®
What you can try, is deactivate it, then activate again in the Remote control Tab, see if that will make it work. BTW are you using the new Driver and Firmware updates.

 


  • MixVibes Forum Moderator and Beta Tester

Philthy


12 Nachrichten
Eingestellt von 07/13/08 an 16:20:15
0
0
QUOTE
USA
I think so...is there where I would be getting them from:

http://ts.hercules.com/eng/index.php?pg=view_files&gid=2&fid=2 8&pid=215&cid=1

 

?

Jimmy B


250 Nachrichten
Eingestellt von 07/13/08 an 17:09:59
0
0
QUOTE
UK
  • DJ Console 4-Mx
  • DJ Console Rmx
  • Deejay Trim 4&6
  • VirtualDJ®
  • MixVibes Cross®
 

yep, that's right.

Any luck?


  • MixVibes Forum Moderator and Beta Tester

Philthy


12 Nachrichten
Eingestellt von 07/13/08 an 18:34:18
0
0
QUOTE
USA
no joy :(

Philthy


12 Nachrichten
Eingestellt von 07/14/08 an 07:49:23
0
0
QUOTE
USA
Jimmy, I spent about an hour and a half on the phone with discobrian24 this evening, and he helped me out a TON!  I'm so happy there are people like you and him who are ready and willing to help out us newbies!  I'm far from through asking questions (I'm sure you'll both be sick of me before long lol) but he helped me out with a lot of tweaks and I haven't heard any dropouts since his assistance!

Jimmy B


250 Nachrichten
Eingestellt von 07/14/08 an 16:36:47
0
0
QUOTE
UK
  • DJ Console 4-Mx
  • DJ Console Rmx
  • Deejay Trim 4&6
  • VirtualDJ®
  • MixVibes Cross®
 

Wicked mate, Top class. Brian knows his stuff when it comes to PC's, I've just been speaking to him on MSN, he's done to your machine, what he told me to do to mine. Forgot the mention that, lol

How is it running now, good?

And don't worry about all the questions, the more you ask, the more you will found out mate.Laughing


  • MixVibes Forum Moderator and Beta Tester